Šošovicový mafin

Potrebujeme:
1 porciu červenej šošovice
1porciu zeleniny ( napr. červená paprika, cuketa, olivy)
Cesnak
Soľ, čierne korenie, čili pomleté
125ml minerálnej vody (perlivá)

Suchú šošovicu s ponorným mixérom spracovať na múku. Zeleninu umyť a nakrájať na jemno, pridať koreniny, soľ a celé zmiešať.
Pomaly pridať vodu (s bublinkami/sýtenú) až kým vznikne mierne tekutá hmota (blatko). Vložiť do studenej rúry na pečenie a pri cca 130°C, 50 minút piecť.

 Tip: Mafinové formy naplňte úplne po vrchný okraj, pretože takmer vôbec nenarastú (v porovnaní s iným sacharidovým, teda múčnym cestom)

Nutričný poradca Katarína Grich

Nutričný poradca Katarína Grich

Už je to viac ako jedno desaťročie, čo som sa rozhodla podeliť sa a pomôcť k zmene stovkám ľudí. Klientom ponúkam individuálne riešenie pre úpravu metabolizmu s ohľadom na trvalé výsledky pomocou programu Metabolic Balance.

Scroll to Top
Napíšte mi Zavolajte mi