Chrumkavé morčacie prsia

Ingrediencie:

1 porcia morčacích pŕs / soľ /, čierne korenie / 1 porcia ražného knackebrotu / ligurček / petržlenová vňať / strúčik cesnaku / kari

Postup:

  1. Morčacie prsia umyjeme v studenej tečúcej vode, osušíme, osolíme a okoreníme.
  2. Mäso opečieme na rozohriatej panvici bez tuku z každej strany cca 3 minúty. V rúre na pečenie necháme udržovať teplotu pri 100 stupňoch.
  3. Knackebrot rozdrvíme. Bylinky umyjeme, osušíme a najemno nasekáme. Cesnak očistíme a roztlačíme. Všetko zmiešame, osolíme, dochutíme čiernym mletým korením a kari. Touto zmesou potrieme mäso.
  4. Rúru zohrejme na 200 stupňov (teplovzdušnú na 180 a plynovú na stupeň 3-4) a mäso pečieme 6-8 minút

Tip:  Listový šalát s napr. rajčinkami podávame ako prílohu. Chrumkavý obal sa hodí aj na kuracie prsia, jahňacie mäso alebo aj rybu.

Nutričný poradca Katarína Grich

Nutričný poradca Katarína Grich

Už je to viac ako jedno desaťročie, čo som sa rozhodla podeliť sa a pomôcť k zmene stovkám ľudí. Klientom ponúkam individuálne riešenie pre úpravu metabolizmu s ohľadom na trvalé výsledky pomocou programu Metabolic Balance.

Scroll to Top
Napíšte mi Zavolajte mi