Hliva s kyslou kapustou

Ingrediencie:

Porciu zeleniny (kyslá kapusta, červená paprika, cibuľka/šalotka)

Porcia hlivy ustricovej

200ml zeleninového vývaru

Korenie: bôbkový list, soľ, čierne korenie, muškátový orech (mletý), majorán, červená paprika mletá

Postup:

Kapustu odkvapkať (vytlačiť vodu), papriku očistiť a nakrájať na malé kúsky

Hlivu neumývať, len očistiť napr. poutierať v utierke papierovej alebo oškrabať. Podľa veľkosti na menšie kúsky nakrájať. Na zohriatej panvici bez tuku krátko opiecť a znovu vybrať.

Cibuľu spolu s paprikou krátko opiecť, pridať kyslú kapustu a podliať zeleninovým vývarom a okoreniť a osoliť. Dusiť cca 10min.

Hlivu primiešať ku kapuste a spolu dusiť ešte cca 2min. Na koniec posypať červenou mletou paprikou. 

Želáme dobrú chuť

Nutričný poradca Katarína Grich

Nutričný poradca Katarína Grich

Už je to viac ako jedno desaťročie, čo som sa rozhodla podeliť sa a pomôcť k zmene stovkám ľudí. Klientom ponúkam individuálne riešenie pre úpravu metabolizmu s ohľadom na trvalé výsledky pomocou programu Metabolic Balance.

Scroll to Top
Napíšte mi Zavolajte mi