Jablková štrúdľa z ražnej múky

Ingrediencie:

Ražná múka, vajíčka celé, olej, štipka soli, vlažná voda, jablká, škorica, mleté klinčeky

Postup:

  • Z múky, vajec, oleja, vody a soli zmiesime cesto, ktoré necháme v chladničke odstáť
  • Cesto vyvaľkáme na tenúčko, ak sa cesto podarí možno ho i mierne vytiahnuť
  • Jablká nastrúhame a okoreníme, šťavu poriadne vytlačíme a masu rozložíme na vytiahnuté cesto
  • Rolujeme do formy rolády
  • Jedno vajíčko rozmiešame s olejom a vodou a potrieme vrch štrúdle (rolády)
  • Pečieme 20min pri 170C

Dobrú chuť 

Nutričný poradca Katarína Grich

Nutričný poradca Katarína Grich

Už je to viac ako jedno desaťročie, čo som sa rozhodla podeliť sa a pomôcť k zmene stovkám ľudí. Klientom ponúkam individuálne riešenie pre úpravu metabolizmu s ohľadom na trvalé výsledky pomocou programu Metabolic Balance.

Scroll to Top
Napíšte mi Zavolajte mi