Jablkový trhanec

Ingrediencie:

1 porcia vajec / trochu minerálky / soľ / vanilková dreň / 1 jablko / mletá škorica

Postup:

  1. Vajce vyšľaháme s minerálkou. Osolíme a ochutíme vanilkou.
  2. Jablko umyjeme, odstránime jadierka a dužinu nastrúhame.
  3. Na zohriatu panvicu bez tuku dáme jablko a krátko podusíme. Rozmiešané vajce vylejeme na jablko a necháme opiecť.
  4. Pred podávaním posypeme mletou škoricou.

Tip: Trhanec je vhodný predovšetkým k raňajkám.

Nutričný poradca Katarína Grich

Nutričný poradca Katarína Grich

Už je to viac ako jedno desaťročie, čo som sa rozhodla podeliť sa a pomôcť k zmene stovkám ľudí. Klientom ponúkam individuálne riešenie pre úpravu metabolizmu s ohľadom na trvalé výsledky pomocou programu Metabolic Balance.

Scroll to Top
Napíšte mi Zavolajte mi