Zelerovo- feniklová polievka s jablkom

na jednu porciu:

1 jablko / 1 porcia zeleniny (2/3 zeleru, fenikel,1čajová lyž. nasekanej cibule) / 300ml zeleninového vývaru (bez glutamánu a iných e-čiek) / soľ, čierne korenie / 1 porcia Ricotta (syr) / štipkačerstvo nasekanej petžlenovej vňate

Ppríprava:

  1. Jabĺčko umyť, zbaviť šupky a jaderníka a dužinu nahrubo nakrájať. Zeler a fenikel taktiež umyť a nahrubo nakrájat.
  2. Pripravenú zeleninu a jablko cca 10min variť v zeleninovom vývare. Obsah v hrnci mixovať (napr. ponorným mixérom)
  3. Polievku ochutiť soľou a korením a vmiešať syr. Pridať petržlenovú vňať a polievku ešte krátko povariť.

Tip: Zeler nahradiť paštrnákom a miesto Ricotta môžte použiť tvaroh alebo čerstvý syr.

Nutričný poradca Katarína Grich

Nutričný poradca Katarína Grich

Už je to viac ako jedno desaťročie, čo som sa rozhodla podeliť sa a pomôcť k zmene stovkám ľudí. Klientom ponúkam individuálne riešenie pre úpravu metabolizmu s ohľadom na trvalé výsledky pomocou programu Metabolic Balance.

Scroll to Top
Napíšte mi Zavolajte mi